Bedrijfsopening Purmerend

Proficiat met de start van je bedrijf! Dat moet natuurlijk gevierd worden, met smakelijke gerechten en verkwikkende dranken! En laten wij daar nu de perfecte keuze voor zijn! Onze cateringdiensten in Purmerend hebben een schat aan ervaring, en heeft hooggekwalificeerd personeel in dienst die van jouw bedrijfsfeest een groot succes zullen maken! De catering is bij ons in uitstekende handen, je zult niet teleurgesteld zijn!
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kunnen jullie aanbieden voor deze bedrijfsopening?

Bij de inauguratie van een bedrijf zijn er vaak vooraanstaande gasten aanwezig, onze tafels zullen er onberispelijk uitzien, en dat het bedienende personeel er perfect verzorgd zal uitzien. Qua eten, is er heel veel mogelijk, we kunnen bijvoorbeeld denken aan een lopend buffet verdeeld over een aantal tafels, elk met zijn eigen specialiteiten. Verder kunnen we rondgaan met heerlijke hapjes, zoals bijvoorbeeld tapas, of heerlijke hartige en zoete lekkernijen. En natuurlijk moet er ook drank zijn; we hebben een ruime keuze uit frisdranken, sappen, bieren, wijnen, energiedrankjes, cocktails, voor elk wat wils. Er is natuurlijk veel meer mogelijk, de mogelijkheden zijn eindeloos. Om vooraf een idee te krijgen van de kosten is het aan te raden om een offerte aan te vragen, op die manier ben je goed voorbereid en voorkom je onverwachte kosten.
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Offerte aanvraag

Als je van plan bent om voorafgaand aan je bestelling een offerte aan te vragen, kun je op het offerte aanvraag formulier aangeven wat je wensen zijn. Ook kun je op dit formulier aangeven het aantal gasten, en of er nog speciale dieetwensen zijn, bijvoorbeeld glutenvrije opties, of voor vegetariërs.
Zodra de offerte-aanvraag bij ons binnenkomt, zullen we deze in behandeling nemen, en sturen we je een volledig op maat gemaakte offerte. Vanzelfsprekend is de offerte zonder enige verplichting.

 

Bestelling plaatsen

Het bestellen is heel eenvoudig, en gaat via deze website. Start door een account aan te maken, zodat we je bestelling kunnen vastleggen. Wanneer dat is gedaan, kun je een keuze maken uit ons assortiment. Wanneer je bestelling helemaal is afgerond, kun je tot betaling overgaan, betaling geschiedt via de iDEAL-betaalmethode, of je kunt de bestelling op rekening zetten.
Nadat je bestelling compleet is afgerond, zullen wij vervolgens de bestelling leveren op de afgesproken datum, tijd en locatie. Ons team zal je bestelling met grote zorg en vakmanschap bereiden, gebruik makend van de beste ingrediënten!

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat zit er nog meer in jullie assortiment?

We hebben een zeer uitgebreid assortiment, om je alvast een impressie te geven, volgen hieronder wat voorbeelden;

Voor een uitgebreide lijst van al onze opties, wil ik je graag verwijzen naar onze assortimentspagina op deze website, druk hiervoor op de button “assortiment.”

 

Tot slot

We wensen je ontzettend veel succes met je bedrijf, en moge de bedrijfsopening een bron van plezier en vreugde zijn, en we hopen dat jullie, als onze gewaardeerde klanten, de heerlijke gerechten en hapjes die we voor jullie hebben bereid!

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.