Gelegenheden

Wij verzorgen voor alle denkbare gelegenheden de catering. Hieronder hebben wij een opsomming gemaakt van eerder verzorgde opdrachten.

 

Staat uw gelegenheid er niet tussen?

Op het werk

Verjaardag vieren Purmerend

Bedrijfsfeest Purmerend

Bruiloft Purmerend

Buurtfeest Purmerend

Bedrijfsuitje Purmerend

Babyshower Purmerend

Langs de weg

Vrijgezellenfeest Purmerend

Personeelsfeest Purmerend

Housewarming Purmerend

Festival Purmerend

Bedrijfsopening Purmerend

Receptie Purmerend

Straatfeest Purmerend

Burendag Purmerend

Partyservice Purmerend

Evenement Purmerend

Trouwfeest Purmerend

Uitvaart Purmerend

Familiedag Purmerend

Zomersluiting Purmerend

Traiteur Purmerend

In Purmerend weten we hoe we van elk moment een smaakvol avontuur kunnen maken.

Onze partyservice is beschikbaar om u te ondersteunen bij het creëren van memorabele, smaakvolle momenten, ongeacht de gelegenheid.

Of u nu op kantoor bent, een verjaardag viert, een bedrijfsfeest organiseert, een bruiloft plant of een buurtfeest in de straten van Purmerend organiseert, wij zijn er om u te helpen.

Op het werk, of het nu een cruciale zakelijke bijeenkomst, een bedrijfsjubileum of simpelweg de dagelijkse lunch betreft, wij leveren heerlijke broodjes, salades en uitgebreide buffetten rechtstreeks op kantoor. Werk hard, feest harder! Van bedrijfsfeesten tot personeelsfeesten, wij garanderen dat uw team wordt verwend met heerlijke gerechten en drankjes.

Een bruiloft markeert de viering van liefde en leven, en wij zorgen ervoor dat uw bruiloftsgasten worden verwend met heerlijke gerechten en drankjes. Buurtfeesten verenigen de buurtbewoners, en wij maken van het buurtfeest een smaakvolle ervaring, of het nu in het park is met barbecueën of met foodtrucks in de straten van Purmerend.

Voor bedrijfsuitjes bieden we een scala aan avontuurlijke activiteiten en heerlijk eten, of het nu gaat om een speurtocht gevolgd door een diner of een culinaire workshop gevolgd door een feestelijke borrel. Voor babyshowers verwennen we de aanstaande moeder en haar gasten met heerlijke taarten, hapjes en drankjes.

Onze foodtrucks bieden onderweg een snelle en smaakvolle hap, variërend van sappige hamburgers tot exotisch streetfood. Vrijgezellenfeesten kunnen op stijlvolle en smaakvolle wijze gevierd worden, ongeacht of u kiest voor een elegant diner, een avondje uit of een origineel themafeest.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Housewarmings worden extra bijzonder met onze catering

ongeacht of het om hapjes gaat voor de open huisbezichtiging of een uitgebreid diner voor de intieme feestavond.

Bedrijfsopeningen verdienen een feestelijke opening, en onze partyservice kan zorgen voor een indrukwekkend evenement met heerlijke hapjes en drankjes. Recepties, zowel zakelijke als sociale recepties worden opgeluisterd met diverse hapjes en drankjes om uw gasten te verwennen.

Straatfeesten worden culinaire spektakels met onze BBQ en partyservice mogelijkheden, waar de straten overvloeien van poffertjes en gourmetburgers. Burendagen krijgen een feestelijk tintje dankzij smakelijke gerechten en een gezellige sfeer.

Of uw evenement nu groot of klein is, onze partyservice staat voor u klaar. Van het samenstellen en bereiden van het menu tot het verlenen van service op de locatie, wij nemen alle stress uit handen, zodat u kunt genieten.

Evenementen, of het nu een congres, een beurs, een modeshow of een cultureel festival is, worden ondersteund door onze ervaring en expertise om alle gasten te verwennen.

Huwelijksfeesten behoren tot de meest gedenkwaardige dagen in het leven, en we zijn er om ervoor te zorgen dat het een culinair meesterwerk wordt. Van verfijnde diners tot informele buffetten, we zorgen ervoor dat uw trouwdag onvergetelijk wordt.

Laten we de lijst completeren door te benadrukken dat we er zijn voor alle momenten in het leven, zelfs de meest ontroerende. Uitvaarten worden met grote zorg en respect benaderd, en onze partyservice biedt ondersteuning bij het verzorgen van de catering, zodat u zich kunt concentreren op het delen van herinneringen.

Onze culinaire lekkernijen maken familiedagen en zomersluitingen extra bijzonder, en we zorgen ervoor dat uw dierbaren genieten van smakelijke maaltijden en verrassende traktaties.

Tot besluit, ongeacht de gelegenheid, locatie of timing in Purmerend, staan wij klaar om van elk moment een smaakvol avontuur te maken. Geniet van de smaken van de stad en de warmte van het samenzijn terwijl wij voor de culinaire magie zorgen. Purmerend, waar elke gelegenheid een smaakvol avontuur betekent!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.