High Tea bestellen Purmerend

De High Tea kennen we heden ten dage als een soort theekransje, een gezellige samenkomst met familie of vrienden waarbij men lekkere hapjes kan eten, zowel zoet als hartig, met daarbij een lekkere kop thee. Meestal vindt een High Tea plaats in de loop van de middag.
Hoewel de High Tea nu een gezellig en lekker uitje is, was dat vroeger anders. Arbeiders in Engeland aten eind van de middag direct na werktijd vlees of vis en dronken daarbij thee. Ze aten aan hoge tafels, vandaar de naam High Tea. Echter de High Tea van tegenwoordig heeft daar niets meer mee gemeen.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

High Tea bestellen in Purmerend

Wilt u in Purmerend op locatie genieten van een gezellige High Tea Purmerend met een uitgebreide selectie van diverse theesoorten en overheerlijke zoete en hartige lekkernijen? Dan bent u bij de Purmerendse catering aan het juiste adres. Op onze website kunt u rustig het aanbod bekijken en uw keuze maken. Zodra u heeft besloten wat u wilt bestellen, kunt u direct uw bestelling plaatsen. Maar u kunt natuurlijk ook een offerte aanvragen. Een van onze lokale cateraars in Purmerend neemt dan contact met u op om een offerte op te stellen of om uw bestelling te bespreken. Op de dag van de High Tea wordt uw bestelling op de door u gekozen locatie afgeleverd.
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Niet alleen High Tea

Bij ons kunt u veel meer dan enkel een High Tea vinden. U kunt bijvoorbeeld:

• Overweeg een Purmerendse buffet catering voor uw evenement of feest. Een buffet is vaak de ideale keuze als u uw gasten diverse culinaire opties wilt bieden, zodat er voor elk wat wils is, inclusief vegetarische gerechten.

• Ontdek een BBQ-ervaring in Purmerend die uw smaakpapillen zal verwennen. Een sappig stuk vlees of verse vis gecombineerd met knapperige groenten en heerlijke sauzen, wie kan daar nee tegen zeggen? Bij ons kunt u genieten van smakelijke BBQ-schotels met hoogwaardige vlees- en visopties, geserveerd met knapperig stokbrood, verrukkelijke kruidenboter en een smaakvolle pastasalade. We bieden ook volop keuze voor vegetarische BBQ-liefhebbers.

• Als grote stukken vlees niet uw voorkeur hebben en u uw gasten iets anders wilt aanbieden, dan is gourmetten in Purmerend een uitstekend alternatief. Met kleinere porties vlees of vis kunt u genieten van variatie en zich niet te snel verzadigd voelen. Bij ons vindt u een breed scala aan gourmetschotels.

• Als u echt iets bijzonders wilt voor uw feest, partij of evenement, waarom zou u dan niet overwegen om een food truck op locatie te laten verschijnen? Dit idee komt uit Amerika, maar wie bijvoorbeeld Curaçao heeft bezocht, kent het ook. Daar zijn de food trucks, die lokaal bekend staan als ’truk’i pan’, overal te vinden.

Deze keukens op wielen bieden een scala aan heerlijke gerechten en kunnen op vrijwel elke locatie worden opgesteld. Dus, ongeacht waar u van plan bent iets te organiseren, de food truck kan ter plaatse verschijnen.

• Afgezien van de eerder genoemde cateringopties, die voornamelijk gericht zijn op feesten en evenementen, zijn wij ook beschikbaar voor lunches in Purmerend. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige lunch of van plan bent om een klant op uw locatie te ontvangen met een uitgebreide lunch, wij zijn er om u te helpen. U wilt immers een goede indruk maken, en daar zullen wij ons uiterste best voor doen.

• Bent u van plan een borrel in Purmerend te organiseren voor vrienden, familie of collega’s? Laat deze dan aankleden door de lokale cateraar. Behalve een assortiment van drankjes biedt de cateraar u heerlijke hapjes, waarvoor u zeker complimenten krijgt omdat er goed gezorgd wordt voor de inwendige mens.

• Na een BBQ, gourmet of als afsluiter van een uitgebreide lunch bijvoorbeeld, maakt een watertandend dessert het af. Kijkt u op onze website om een idee te krijgen welke desserts in Purmerend door de lokale cateringbedrijven worden aangeboden.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Advies en offerte

Misschien vindt u het lastig om een keuze te maken uit het grote aanbod van al die overheerlijke gerechten, hapjes en desserts. Natuurlijk kunt u altijd om advies vragen. Zoals eerder genoemd kunt u, voordat u beslist, een offerte opvragen.

Wij zullen er in ieder geval alles aan doen om de gasten op uw feest of event lekker te verwennen met gerechten die allereerst erg lekker zijn, maar die daarnaast ook oogstrelend worden gepresenteerd of geserveerd.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.