Borrel bestellen Purmerend

Als expert in de catering sector, weet ik dat een borrel altijd een feestelijke gelegenheid is. Of het nu gaat om een speciale gebeurtenis: een verjaardag, een mijlpaal op het werk, een kennismaking met nieuwe collega’s, een jubileum, of welke gelegenheid dan ook. Voor diegene die de borrel organiseert, is het van groot belang dat het een gezellige borrel wordt waar alle gasten met plezier op terugkijken.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestel catering voor uw borrel in Purmerend

Wilt u bij uw borrel in Purmerend alles op eigen houtje doen? Dat betekent dat u boodschappen moet halen en de hapjes zelf maken, bijvoorbeeld. Maar dat is een flinke taak, dus waarom zou u het niet uit handen geven? Hoe dan? Door gebruik te maken van onze website, waar diverse cateraars zijn aangesloten. Ieder met hun eigen specialiteiten. Borrel catering is slechts een van de vele opties. U kunt volledig zelf bepalen hoe u de borrel wilt aankleden. U kunt kiezen tussen een bescheiden borrel of een uitgebreide borrel met alle denkbare extra’s. Dit alles kan op een locatie naar uw keuze. Indien u van plan bent een bedrijfsborrel te organiseren op uw eigen bedrijfslocatie, dan zal de cateraar alles op de door u gekozen locatie bezorgen. Natuurlijk, is het ook mogelijk om de catering bij u thuis te laten bezorgen.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hapjes bestellen Purmerend

Bij een borrel mogen smakelijke hapjes natuurlijk niet ontbreken. Onze cateraar kan deze hapjes voor u verzorgen. U kunt op onze website het assortiment aan hapjes bekijken en uw keuze maken. Wilt u eerst weten wat de kosten zijn voordat u een definitieve bestelling plaatst, kunt u deze met gemak en zonder verplichtingen aanvragen.

Iets anders dan de standaard borrel?

Wie op zoek is naar meer dan een doorsnee borrel met gewone hapjes, heeft diverse mogelijkheden. Een leuke toevoeging aan uw borrel kan zijn om een food truck in Purmerend te boeken. Dit voegt een extra dosis gezelligheid toe aan uw borrel. De food truck is voorzien van een complete horeca keuken waarin culinaire hoogstandjes worden bereid. Er zijn gerechten beschikbaar vanuit verschillende culturen en regio’s. Denk aan een food truck met heerlijke Aziatische lekkernijen, of een food truck met Caribische specialiteiten. Pizza’s en hamburgers behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Een smakelijke en gezellige optie is een barbecue in Purmerend. In Purmerend biedt de catering een ruime keuze aan barbecuegerechten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kan de catering in Purmerend nog meer bieden?

Niet alleen voor borrels bestellen Purmerend bent u op onze website aan het juiste adres.
Feesten en partijen worden altijd gewaardeerd op de kwaliteit van het aangeboden eten. Een populaire vorm van catering is het buffet, omdat dit diverse gerechten biedt en er voor ieder wat wils is. Voor ieder feest is het bestellen van een buffet in Purmerend een goede keuze.
Denkt u bij uw te organiseren event eerder aan een opstelling waar mensen gezellig de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan past het om te gourmetten in Purmerend. De catering biedt een uitgebreid assortiment van gourmetschotels.
Ook voor de lunch in Purmerend is de catering een goede partner. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor familie en vrienden, of is er een lunch nodig voor een zakelijke bespreking. Kijk op onze website naar de mogelijkheden.
Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Organiseer eens een High Tea! Hier kan bij een kop lekkere thee genoten worden van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar u kunt door de catering ook de High Tea laten leveren op een door u gewenste locatie.
Voor de zoetekauw: de cateraar kan ook desserts in Purmerend leveren. Organiseer eens een dessert party, dat is helemaal in! Eens een keer niet de gebruikelijke hartige hapjes, maar alleen maar lekkere zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

We hebben niet alleen borrelcatering op onze website. De kwaliteit van het aangeboden eten is altijd een belangrijk punt bij feesten en partijen. Een buffet is vaak een geliefde keuze vanwege de variatie aan gerechten en de opties voor iedereen. Een buffet bestellen in Purmerend is een goede keuze voor elk soort feest.

Als u denkt aan een opstelling waarbij mensen de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan is gourmetten in Purmerend een passende keuze|dan is gourmetten in Purmerend een geschikte optie|dan past gourmetten in Purmerend goed bij uw wensen|dan is gourmetten in Purmerend een uitstekende keuze}. De cateringdienst heeft een ruime selectie van gourmetschotels. Ook voor uw lunch in Purmerend is de catering een uitstekende keuze. Wellicht wilt u een gezellige lunch regelen voor familie en vrienden. Op onze website vindt u een overzicht van de lunchmogelijkheden in Purmerend.

Als u op zoek bent naar een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Overweeg dan eens een High Tea te organiseren. Tijdens een High Tea kunnen gasten genieten van een verscheidenheid aan zoete en hartige lekkernijen. Dit kan zowel bij u thuis als op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Als u meer van zoetigheid houdt, kan de cateraar ook desserts in Purmerend leveren. Wat dacht u van het organiseren van een dessertfeest? Dit is een moderne trend die steeds meer aan populariteit wint. In plaats van de gebruikelijke hartige hapjes, kunt u genieten van heerlijke zoete taarten en nagerechten. Smullen maar!

Kwaliteitsgarantie

Wat u ook via onze website bestelt, alle gerechten worden met zorg en toewijding bereid. Bovendien voldoen alle bereidingen aan strikte hygiënische normen. We hechten veel belang aan hygiëne en staan achter de cateraars die met ons samenwerken.

Hoe werkt het?

Met behulp van onze website kunt u de gewenste catering kiezen. U kunt ervoor kiezen om deze direct te bestellen of om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Een van onze cateraars zal dan met u in contact treden om uw bestelling en uw voorkeuren te inventariseren. Op de dag van het feest, het event of de party worden de gerechten afgeleverd op de locatie die u heeft aangegeven.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.